NIEUWSBRIEF
Winkelnieuwtjes februari 2017
 
Afmelden
|
Ga naar de webshop
|
|

In dit nummer:

 

Mededelingen:

Hebt u familie, vrienden of kennissen waarvan u weet dat zij ook wel interesse zouden hebben in onze nieuwsbrief "Winkelnieuwtjes" of zit er misschien een duivenliefhebber tussen die altijd een goed advies omtrent de verzorging van zijn / haar duiven kan gebruiken, dan kunt u hem of haar heel eenvoudig aanmelden
door hier even te klikken. U dient alleen maar een naam en een e-mailadres op te geven en de keuze van de nieuwsbrief aan te vinken.

Wij wensen u veel leesplezier met onze nieuwsbrief "Winkelnieuwtjes" en ongetwijfeld zal er wel eens een nieuw product of aanbieding voorbij komen, wat voor u interessant blijkt te zijn.

Grünwalder thee:

Terug van weggeweest, Grünwalder thee!

Wegens herhaaldelijke vraag naar de thee van Grünwalder is deze door de fabricant terug in productie genomen en voor dezelfde actie als voorheen terug in het assortiment.

Namelijk 2 stuks voor € 6,46 (€ 4,60 per stuk).

Voor de Grünwalder thee kunt u natuurlijk terecht in onze winkel te Sluis, maar u kunt deze producten ook heel eenvoudig via onze webwinkel bestellen!
Bruisballen (nieuw):

Nieuw bij ons in de winkel, de vrolijke en kleurrijke bruisballen van Bomb Cosmatics!

Deze vrolijke bruisers zijn in allerlij lekkere geuren en leuke thema's verkrijgbaar.

Een leuk en vooral vrolijk cadeau om te geven of gewoon lekker voor een eigen verwenmomentje.
Tevens zijn deze bruisballen ook nog eens in actie!

3 stuks voor € 9,00 ( € 3,50 per stuk).

Ook interessant om te weten is, dat je ze niet in één keer hoeft op te maken, zodra je ze uit het water haalt stoppen deze vrij snel met bruisen.

Voor de bruisballen van Bomb Cosmatics kunt u natuurlijk terecht in onze winkel te Sluis, maar u kunt deze producten ook heel eenvoudig via onze webwinkel bestellen!
Fragrance Lamps van Ashleigh & Burwood (nieuw):

Nieuw bij ons in het assortiment, Fragrance Lamps van Ashleigh & Burwood!

De Fragrance Lamp vernietigd ongewenste geurtjes, zuivert en reinigt de lucht in de omgeving en laat daarna uw favoriete geur van Greenleaf of Ashleigh & Burwood in de ruimte achter.

Een Fragrance Lamp elimineert "slechte" luchtjes en reinigt de lucht via een proces dat catalytic oxidatie heet. In de steen zitten metalen verwerkt, o.a. Platinum.
Deze metalen hebben een magnetische werking op elkaar.
Als de steen (in de pot) in gebruik is, wordt deze meer dan 200 graden Celsius warm. Met deze hoge temperaturen vindt catalystische oxidatie plaats in de steen. Deze reactie zuivert de lucht en vernietigt vieze geurtjes in de omgeving.

Deze methode van lucht reiniging en zuivering stamt uit de 19e eeuw waar het in ziekenhuizen werd gebruikt om de lucht te zuiveren van vieze geurtjes en bacteriën. Nu profiteert u niet alleen van de reinigende werking van de Diffuser, maar kunt u ook nog eens genieten van uw favoriete geur van Greenleaf of Ashleigh & Burwood.

De Fragrance Lamp reinigt de lucht o.a. van: rook geur (sigaretten), brandgeur, etensgeuren, dierengeuren en alle andere geuren die in een huis schuilen.

Naast de vele leuke en vooral diverse lampen is er ook een groot assortiment aan geuren verkrijgbaar.

LET OP!
Door het constant wisselende assortiment en kleine voorraad zijn deze lampen van Ashleigh & Burwood enkel in de winkel (niet via de webwinkel)verkrijgbaar.

Voor de geuren van Ashleigh & Burwood kunt u natuurlijk terecht in onze winkel te Sluis, maar u kunt deze producten ook heel eenvoudig via onze webwinkel bestellen!
De Groene Luifel
Oude Kerkstraat 12
4524 CV Sluis
Tel: +31(0)117-461731
Fax: +31(0)117-461404
www.degroeneluifel.nl
info@degroeneluifel.nl

 Volg ons via Twitter
 Like ons op Facebook
Overige informatie
Klik hier voor een vergrote versie van deze nieuwsbrief
Klik hier voor een printvriendelijke versie van deze nieuwsbrief
Wilt u ook de nieuwsbrief "Duiven" ontvangen? U kunt hier klikken om u aan te melden!

Voor het online aankopen via de webwinkel, dient u hier even te klikken!

U kunt in de webwinkel betalen d.m.v. Vooruitbetaling of m.b.v. iDeal of  PayPal!
Interact Network 2013