NIEUWSBRIEF
Winkelnieuwtjes mei 2016
 
Afmelden
|
Ga naar de webshop
|
|

In dit nummer:

 

Mededelingen:

Hebt u familie, vrienden of kennissen waarvan u weet dat zij ook wel interesse zouden hebben in onze nieuwsbrief "Winkelnieuwtjes" of zit er misschien een duivenliefhebber tussen die altijd een goed advies omtrent de verzorging van zijn / haar duiven kan gebruiken, dan kunt u hem of haar heel eenvoudig aanmelden
door hier even te klikken. U dient alleen maar een naam en een e-mailadres op te geven en de keuze van de nieuwsbrief aan te vinken.

Wij wensen u veel leesplezier met onze nieuwsbrief "Winkelnieuwtjes" en ongetwijfeld zal er wel eens een nieuw product of aanbieding voorbij komen, wat voor u interessant blijkt te zijn.

Alka Lente kuur (nieuw!):

Nieuw bij ons in de winkel de Alka Lente kuur!

Deze kuur is een samenstelling van meerdere Alka producten in één handige verpakking en met de doelstelling om binnen 21 dagen je lichaam volledig te ontzuren.

Naast de producten is er ook een  schema voor het dagelijkse gebruik van de Lente kuur om u te helpen met het ontzuren, zodat u fit en vitaal het voorjaar en de zomer in kan!

Met het lente kuur pakket ontvangt u de volgende producten van Alka: Alka druppels, Alka tabs original, Alka Thee, Alka Bad en Alka greens.

Daarnaast zijn er ook nog de handige tips voor een optimaal gebruik van de Lente kuur.

Voor de producten van Alka kunt u natuurlijk terecht in onze winkel te Sluis, maar u kunt deze producten ook heel eenvoudig via onze webwinkel bestellen!
PREP (nieuw!):

Nieuw bij ons in het assortiment Prep Skin Protective Creame!

Prep Skin Protective Creame is samengesteld uit 7 speciale verzachtende en essentiële oliën, gekozen om hun unieke verzachtende, koelende en vocht inbrengende eigenschappen van een zuivere, zachte, hygiënisch créme!

Prep Skin Protective Creame brengt onmiddellijke verlichting aan geïrriteerde of gevoelige huid waardoor deze weer glad, koel, soepel en verfrissend aanvoelt.
Het heeft vele toepassingen en het is een non-stop huidverzorgende behandeling voor het hele gezin.

Prep Skin Protective Creame is het enige product dat door zowel de man, de vrouw als voor kinderen kan worden gebruikt.
Voor een uitstekend scheerresultaat, bij droge huid, gebarsten hielen, zonnebrand, insectenbeten, luier irritatie en andere kleine huidirritaties.

Prep skin protective crème is verkrijgbaar in een grote of kleine tube of in een pot.

Voor de producten van Prep Skin Protective Creame kunt u natuurlijk terecht in onze winkel te Sluis, maar u kunt deze producten ook heel eenvoudig via onze webwinkel bestellen!
Matcha thee (spotlight):

Niet nieuw maar zeker wel de moeite waard, Matcha oplosthee van mattisson!

Wat is Matcha thee?
Matcha is een Japanse groene thee waarbij de theebladeren fijn gemalen zijn tot een zeer fijn groen poeder.

De basisgrondstof voor Matcha is Tencha, een hoogwaardige groene thee waar de theebladeren gedurende minstens 20 dagen vóór de pluk van de zon afgeschermd worden.
Eenmaal geoogst worden de theebladeren gestoomd. Daarna wordt het gestoomde blad gekoeld en gedroogd door voorzichtig de bladeren in de lucht te blazen. De theebladeren worden in tegenstelling tot andere groene theeën niet gerold. Zo blijft het blad mooi vlak en kan deze eenvoudig ontdaan worden van de stengels en de bladnerven. De theeblaadjes zijn na de bereiding kleine, donkergroene vlokken, klaar om gemalen te worden tot Matcha.

Matcha thee heeft de volgende eigenschappen:
De groene thee is goed voor de ontspanning, maar je blijf toch alert. Dit komt door het aminozuur L-theanine dat in de theebladeren zit.
De L-theanine in de thee zorgt ervoor dat er dopamine en serotonine wordt aangemaakt. Hierdoor verbeter je je geheugen en wordt je concentratievermogen beter.
Het verhoogt het uithoudingsvermogen. Na één kop matcha-thee kunnen deze positieve effecten tot wel 6 uur aanhouden.

Matcha groene thee verhoogt de stofwisseling en helpt het lichaam ongeveer vier keer zo snel vet te verbranden als anders.
In tegenstelling tot veel dieetsupplementen, veroorzaakt matcha geen negatieve bijwerkingen als verhoogde hartslag of hoge bloeddruk.

Matcha is een krachtig detox middel en is in staat om op een natuurlijke manier afvalstoffen uit het lichaam te verwijderen.
Eén kop matcha groene thee bevat veel calcium, kalium, vitamine A en C, ijzer en eiwitten, wat je immuunsysteem versterkt.

Voor de producten van Mattisson kunt u natuurlijk terecht in onze winkel te Sluis, maar u kunt deze producten ook heel eenvoudig via onze webwinkel bestellen!
De Groene Luifel
Oude Kerkstraat 12
4524 CV Sluis
Tel: +31(0)117-461731
Fax: +31(0)117-461404
www.degroeneluifel.nl
info@degroeneluifel.nl

 Volg ons via Twitter
 Like ons op Facebook
Overige informatie
Klik hier voor een vergrote versie van deze nieuwsbrief
Klik hier voor een printvriendelijke versie van deze nieuwsbrief
Wilt u ook de nieuwsbrief "Duiven" ontvangen? U kunt hier klikken om u aan te melden!

Voor het online aankopen via de webwinkel, dient u hier even te klikken!

U kunt in de webwinkel betalen d.m.v. Vooruitbetaling of m.b.v. iDeal of  PayPal!
Interact Network 2013