NIEUWSBRIEF
Winkelnieuwtjes april 2015
 
Afmelden
|
Ga naar de webshop
|
|

In dit nummer:

 

Mededelingen:

Hebt u familie, vrienden of kennissen waarvan u weet dat zij ook wel interesse zouden hebben in onze nieuwsbrief "Winkelnieuwtjes" of zit er misschien een duivenliefhebber tussen die altijd een goed advies omtrent de verzorging van zijn / haar duiven kan gebruiken, dan kunt u hem of haar heel eenvoudig aanmelden
door hier even te klikken. U dient alleen maar een naam en een e-mailadres op te geven en de keuze van de nieuwsbrief aan te vinken.

Wij wensen u veel leesplezier met onze nieuwsbrief "Winkelnieuwtjes" en ongetwijfeld zal er wel eens een nieuw product of aanbieding voorbij komen, wat voor u interessant blijkt te zijn.

Ultrasone verspreider & bevochtiger (nieuw):

Sinds kort verkrijgbaar bij ons in de winkel!

De ULTRASONE VERSPREIDER & BEVOCHTIGER van Arkopharma!

Deze ultrasone ARKO ESSENTIEL verspreider-bevochtiger is ontwikkeld om essentiële oliën te verspreiden en de lucht te bevochtigen dankzij een ultrasoon proces.
Deze niet verhittende verspreidingsmethode respecteert perfect de kwaliteit en de eigenschappen van de essentiële oliën.
Wij raden u aan om voor het behoud van uw diffuser uitsluitend 100% pure en natuurlijke essentiële oliën in de ARKO ESSENTIEL verspreider/bevochtiger te gebruiken.
Deze mooie verspreider-bevochtiger is verder voorzien van 7 kleurrijke verlichtings standen en de optie om deze kleuren automatisch te laten verspringen.
In de aromatherapie worden essentiële oliën niet alleen voor de aangename geur gebruikt, maar ook voor het welzijn dat ze aan het lichaam en de geest verschaffen.
Als de essentiële oliën verspreid worden, helpen ze u om de omgevingslucht te zuiveren en een ontspannende of stimulerende sfeer te creëren.

Voor de ULTRASONE VERSPREIDER & BEVOCHTIGER van Arkopharma kunt u natuurlijk terecht in onze winkel te Sluis, maar u kunt dit product ook heel eenvoudig via onze webwinkel bestellen!
Detox kuur (nieuw):

Nieuw bij ons in de winkel!

Een Detox kuur van Arkopharma.
Deze kuur bestaat uit een samenstelling van 11 biologische planten en worden in 10 handige ampullen aangeboden.
Het is daardoor heel erg makkelijk in gebruik, want je hoeft alleen maar 1 ampul op te lossen in een half glas water en het is klaar om gebruikt te worden!
Traditioneel zijn het voorjaar en het najaar de ideale periodes om het lichaam eens grondig te ontgiftigen!

Momenteel wordt een Detox kuur steeds vaker ingezet als voorbereiding op een afslankprogramma. Het loont zeker de moeite om tweemaal per jaar een intensieve Detox te doen, zodat uw lichaam geen kans krijgt om veel toxines op te stapelen.

Voor de Detox kuur kunt u natuurlijk terecht in onze winkel te Sluis, maar u kunt dit product ook heel eenvoudig via onze webwinkel bestellen!
Green Magma (nieuw):


Nu verkrijgbaar bij ons in de winkel!

Green Magma Gerstegras-sap extract.
Gerstegras Superfood zit boordevol vitaminen, mineralen, antioxidanten, enzymen en chlorofyl.
Green Magma garandeert de puurste vorm van gerstegras. Het is namelijk geen gemalen gerstegras, maar een extract van het sap uit gerstegras.
Dat betekent zonder vezels, dus meer ruimte voor de belangrijke bestanddelen zoals vitaminen en veel makkelijker op te nemen voor het lichaam.
Door het speciale productieproces wordt de versheid en kwaliteit gegarandeerd.
Dus vergelijkbaar met vers geperst sap, alleen makkelijker in gebruik en bovendien smaakt het nog lekker ook!

Green Magma is verkrijgbaar in handige voorgedoseerde sticks met poeder of als los poeder om zelf mee te doseren of in tabletvorm.

Voor de Green Magma kunt u natuurlijk terecht in onze winkel te Sluis, maar u kunt dit product ook heel eenvoudig via onze webwinkel bestellen!
De Groene Luifel
Oude Kerkstraat 12
4524 CV Sluis
Tel: +31(0)117-461731
Fax: +31(0)117-461404
www.degroeneluifel.nl
info@degroeneluifel.nl

 Volg ons via Twitter
 Like ons op Facebook
Overige informatie
Klik hier voor een vergrote versie van deze nieuwsbrief
Klik hier voor een printvriendelijke versie van deze nieuwsbrief
Wilt u ook de nieuwsbrief "Duiven" ontvangen? U kunt hier klikken om u aan te melden!

Voor het online aankopen via de webwinkel, dient u hier even te klikken!

U kunt in de webwinkel betalen d.m.v. Vooruitbetaling of m.b.v. iDeal of  PayPal!
Interact Network 2013