NIEUWSBRIEF
Winkelnieuwtjes juli 2014
 
Afmelden
|
Ga naar de webshop
|
|

In dit nummer:

 

Mededelingen:

Hebt u familie, vrienden of kennissen waarvan u weet dat zij ook wel interesse zouden hebben in onze nieuwsbrief "Winkelnieuwtjes" of zit er misschien een duivenliefhebber tussen die altijd een goed advies omtrent de verzorging van zijn / haar duiven kan gebruiken, dan kunt u hem of haar heel eenvoudig aanmelden
door hier even te klikken. U dient alleen maar een naam en een e-mailadres op te geven en de keuze van de nieuwsbrief aan te vinken.

Wij wensen u veel leesplezier met onze nieuwsbrief "Winkelnieuwtjes" en ongetwijfeld zal er wel eens een nieuw product of aanbieding voorbij komen, wat voor u interessant blijkt te zijn.

MegaRed (nieuw):


Goed voor het hart!!!

Een goede gezondheid begint met een gezond hart. En het is bewezen dat het innemen van de Omega-3 vetzuren EPA en DHA hierbij helpt.
De nieuwe MegaRed Krill Olie is rijk aan de Omega-3 vetzuren EPA en DHA, die goed zijn voor het hart en deze vetzuren in MegaRed® hebben een unieke vorm die sterk lijkt op onze eigen celstructuur. Daarnaast zijn de capsules klein en daardoor makkelijk door te slikken, heeft geen vis geur of nasmaak en daarnaast wordt de Omega-3 snel opgenomen.

Voor de MegaRed® kunt u natuurlijk terecht in onze winkel te Sluis, maar u kunt dit product ook heel eenvoudig via onze webwinkel bestellen!
Ginger Love (nieuw):GingerLove is een heerlijke mix van citrusvruchten, gember en kruiden!

Deze Belgische hot-drink heeft een heerlijk schuimlaag en is cafeïnevrij.
GingerLove is verpakt in doosjes  met 8 handige zakjes om zo in een handomdraai een lekkere mok GingerLove te kunnen bereiden.

Verder zijn er ook allemaal lekkere recepten en cocktails te vinden op de onderstaande links:

Gingerlove-cocktails

Gingerlove-recepten

Voor de Ginger Love kunt u natuurlijk terecht in onze winkel te Sluis, maar u kunt dit product ook heel eenvoudig via onze webwinkel bestellen!
Dermagiq Skin (nieuw):Dermagiq Skin is een helende zalf voor de behandeling van oppervlakkige wondjes en huidirritaties zoals eczeem en insectenbeten!

Dermagiq Skin bevat een huidversterkende basis zalf in combinatie met zuivere enzymrijke honing. De goed smeerbare zalf brengt de geïrriteerde huid tot rust en stimuleert een snel herstel van wondjes. De enzymrijke honing zorgt voor een effectieve bescherming tegen infecties, die kunnen ontstaan door krabben bij onder andere eczeem. Het is geschikt voor alle leeftijden en bevat geen conserveringsmiddelen, maar is gesteriliseerd om bacteriën en bacteriesporen te doden, waardoor het ook veilig voor kinderen jonger dan 1 jaar is.

Voor de Dermagiq Skin kunt u natuurlijk terecht in onze winkel te Sluis, maar u kunt dit product ook heel eenvoudig via onze webwinkel bestellen!
De Groene Luifel
Oude Kerkstraat 12
4524 CV Sluis
Tel: +31(0)117-461731
Fax: +31(0)117-461404
www.degroeneluifel.nl
info@degroeneluifel.nl

 Volg ons via Twitter
 Like ons op Facebook
Overige informatie
Klik hier voor een vergrote versie van deze nieuwsbrief
Klik hier voor een printvriendelijke versie van deze nieuwsbrief
Wilt u ook de nieuwsbrief "Duiven" ontvangen? U kunt hier klikken om u aan te melden!

Voor het online aankopen via de webwinkel, dient u hier even te klikken!

U kunt in de webwinkel betalen d.m.v. Vooruitbetaling of m.b.v. iDeal of  PayPal!
Interact Network 2013