NIEUWSBRIEF
Winkelnieuwtjes april 2014
 
Afmelden
|
Ga naar de webshop
|
|

In dit nummer:

 

Mededelingen:

Hebt u familie, vrienden of kennissen waarvan u weet dat zij ook wel interesse zouden hebben in onze nieuwsbrief "Winkelnieuwtjes" of zit er misschien een duivenliefhebber tussen die altijd een goed advies omtrent de verzorging van zijn / haar duiven kan gebruiken, dan kunt u hem of haar heel eenvoudig aanmelden
door hier even te klikken. U dient alleen maar een naam en een e-mailadres op te geven en de keuze van de nieuwsbrief aan te vinken.

Wij wensen u veel leesplezier met onze nieuwsbrief "Winkelnieuwtjes" en ongetwijfeld zal er wel eens een nieuw product of aanbieding voorbij komen, wat voor u interessant blijkt te zijn.

Alka (nieuw):Waarom ontzuren?

Dagelijks groeit ons bewustzijn over de werking van ons lichaam. Maar bij veel mensen is nog niet bekend hoe ons dieet en onze levensstijl de gezondheid op de langere termijn kan beïnvloeden. Naarmate we ouder worden gaan we geleidelijk problemen ontwikkelen die de dagelijkse levensgang kunnen beïnvloeden. De laatste jaren wordt steeds meer erkend dat veel gezondheidsproblemen hun oorsprong vinden in de jarenlange ophoping van zure afvalstoffen in het lichaam.
Voeding, stress, medicijnen, overmatige spierbelasting produceren na verbranding zure afvalstoffen die uw lichaam kwijt moet om de zuurgraad van het bloed op een constant niveau te houden.
Door uw lichaam dagelijks actief te gaan ontzuren bent u echter wel in staat om tegenwicht te bieden aan verzuring. Ontzuren is het proces waarbij dagelijks de stroom zure afvalstoffen wordt geneutraliseerd en opgebouwde zuurresten uit het lichaam worden verwijderd. Ook als u al problemen ondervindt die gepaard gaan met verzuring is ontzuren de methode om hier verbeteringen in te krijgen met behulp van de Alka ontzurings producten.

Voor de producten van Alka kunt u natuurlijk terecht in onze winkel te Sluis, maar u kunt deze producten ook heel eenvoudig via onze webwinkel bestellen!
Dulcogas (nieuw):Dulcogas helpt gas uit de buik te verwijderen en bestrijdt zo een opgeblazen gevoel en helpt flatulentie (winderigheid) te voorkomen!
Dulcogas zit in handige zakjes gevuld met granulaat, heeft een lekkere frisse munt smaak en kan zonder water in genomen worden.

Voor Dulcogas kunt u natuurlijk terecht in onze winkel te Sluis, maar u kunt dit product ook heel eenvoudig via onze webwinkel bestellen!
De Groene Luifel
Oude Kerkstraat 12
4524 CV Sluis
Tel: +31(0)117-461731
Fax: +31(0)117-461404
www.degroeneluifel.nl
info@degroeneluifel.nl

 Volg ons via Twitter
 Like ons op Facebook
Overige informatie
Klik hier voor een vergrote versie van deze nieuwsbrief
Klik hier voor een printvriendelijke versie van deze nieuwsbrief
Wilt u ook de nieuwsbrief "Duiven" ontvangen? U kunt hier klikken om u aan te melden!

Voor het online aankopen via de webwinkel, dient u hier even te klikken!

U kunt in de webwinkel betalen d.m.v. Vooruitbetaling of m.b.v. iDeal of  PayPal!
Interact Network 2013